Viktig info til våre gjester

Amfiscenen

I år vil det være noen viktige regler på festivalcampen som det kan være lurt å tenke på allerede nå. 

HUSK FAKTURA!

Skal du på festivalen i år er det spesielt én ting du må huske på å ta med deg: Faktura på din festivalbillett! Det kommer til å bli bra med trøkk i innsjekksboden, derfor er det veldig viktig at du husker å ta med deg fakturaen din som inneholder en fem-sifret kode på din bestilling!

MERK! Har du bestilt på vegne av flere gjester, ta med faktura for samtlige. Hver enkelt billett skal registreres. Om alle husker å ha fakturaen klar ved innsjekk sparer vi oss for unødvendig kø, og du og dine venner kan starte countryfesten fortere. Så, igjen, husk faktura!

 

ALLE BOENHETER MÅ HA GASS- OG BRANNALARM

Nytt for året er at alle MÅ ha montert fungerende gassvarsler i tillegg til røykvarsler i boenheten/campingvognen. Det er viktig for deg og alle som bor rundt deg at vi sammen tar brannsikkerhet på alvor. Ved ankomst vil det sjekkes at gassvarsler er montert. Dette kjøpes hos ditt lokale elektrovarehus eller på nett.

Eksempel på godkjent gassalarm:

 

GRILLFORBUD

I år er det ikke lov til å benytte seg av grill eller produkter med åpen flamme på festivalcampen. Det vil være mulig å lage mat på grill på anviste plasser. Disse finner du ved inngangen til campen.

 

TIL DEG SOM SKAL HA MED BUSS PÅ FESTIVALCAMPEN

Festivalgjester som skal på festivalcamping og kommer med buss må bo på plasser merket og tilpasset for buss. Har du bestilt vanlig campingplass og kommer med buss må du ta kontakt med info@festivaldrift.no så fort som mulig (dersom det ikke allerede er gjort). Det er nye regler for camping og nye sikkerhetsrutiner som gjør at det blir noen justeringer for de som skal bo i buss på campen. Kommer du med buss og har bestilt plass på busscamp kan du se bort i fra denne beskjeden.

 

1 BIL OG 1 BOENHET PER PLASS

Det er kun lov med 1 bil og 1 boenhet på bestilt campingplass. Er dere en større gjeng og kommer med flere biler så må alle andre biler parkeres på gjesteparkeringen utenfor festivalcampen.

 

ÅPNINGSTIDER INNSJEKK

Innsjekken åpner onsdag 5. juli kl. 14.00 og holder åpent frem til midnatt (24.00). Så har du planer om å sjekke inn på campingområdet på onsdag, pass på at du kommer frem i tide! Innsjekksluken åpner igjen kl. 09.00 på torsdag. Sjekk alle åpningstider her!

Forhåndssalg og drop-in

Tirsdag 4. juli kl. 12.00 stenger forhåndssalget, men det vil fortsatt være mulighet for drop-in.

 

ØVRIG

Pakkeliste til alle som skal bo på campen

De som har bestilt camping med strøm må ha med skjøtekabel på ca. 50m – isolert, jordet og godkjent for utendørs bruk. Det er beregnet ca 500 watt per campingenhet, dvs. at f.eks. kaffetrakter, varmeovn og tv ikke kan brukes samtidig.

OBS! Ved strømbrudd må alle sjekke egne skjøteledninger og at de er tilkoblet før vaktene tilkalles.

Foreløpig er det gode værprognoser for festivaluken. Pakk med solkrem, og husk å drikk nok vann! Skulle det komme en regnskur kan det være greit å ha støvler og regnjakke i bakhånd 😉

Og glem for all del ikke cowboyhatten!

 

Fasiliteter på campen

Etter ønske fra våre gjester har vi i år plassert ut flere toaletter rundt om på campen. Det blir tømming av campingtoaletter hver dag kl. 17.00 ved renseanlegget.

 

18 års aldersgrense

Festivalen har 18 års aldersgrense, både på festivalområdet og festivalcampen.

 

Velkommen til Vinstra og festival!

Har du spørsmål, send oss en mail: info@festivaldrift.no