Camping

Det er en stor fornøyelse å ha camping på festival. Glade folk som er hos oss 24 timer i døgnet gjør at festivalopplevelsen blir noe helt unikt. Det er likevel en del ting som skal være på plass, og noen retningslinjer både vi som arrangør og du som gjest må følge. Så pakk bilen/campingvognen, vi sees!

7 ulike campingområder

Hver avmerking er på ca 10 x 9 m, og ved bestilling får du utdelt en konkret plass.

 • Voksencamp
 • Ungdomscamp
 • Linedancecamp
 • Amcarcamp
 • Trailercamp
 • Stillecamp
 • Busscamp

Campingkart - klikk på bildet for større visning.

Countryfestivalen Vinstra Country Music Festival kŒja l¿rdag 2015. Hellbillies Von 

Foto: Geir Olsen www.go-media.no tlf: 90549002

Amcarcamp

Dette er campen for deg som har en interesse for amerikanske biler eller flotte veteranbiler. Her møter du andre likesinnede bilinteresserte festivalcampere, og campen har det lille ekstra for å ivareta deg og ditt kjøretøy. Dette er en inngjerdet festivalcamp med 24 timers vakthold. Vi har et god samarbeid med Vinstra MC som har ansvaret for vaktholdet på denne delen av festivalcampen og sikrer at du får et hyggelig opphold.

linedanceHallen-e1465381442214

Linedancecamp

På Linedancecampen er det alltid liv og moro. Her møter du blant annet festivalgjester som er pådrivere og engasjerer seg i dans – spesielt linedance. Bli en del av et inkluderende miljø med likesinnede personer som liker å ta seg en svingom. Her er det store muligheter for å lære seg noen skikkelig linedance moves.  I tillegg er linedancekurs en offisiell del festivalprogrammet og gjennomføres på festivalområdet. Følg med i festivalprogrammet for endelige tider.

Country-14-fre-179s-kopi

Trailercamp

Sammen med Mercedes-Benz ønsker vi å invitere alle lastebilsjåfører med lastebil/truck, uansett merke, til Trailercampen. Også i år kommer du til å finne mange morsomme aktiviteter og konkurranser for alle på festivalen. Dette er en hyllest til alle som eier, jobber eller har interesse for lastebil. Mercedes-Benz vil legge alt til rette for at du og dine kollegaer skal hygge dere i et inkluderende miljø gjennom hele festivaluken.

DSC_4365

Busscamp

Vi har holdt av et eget område på campen med spesialtilpassede plasser for busser. Denne campen er satt opp for å gjøre det enklere for dere med buss å komme dere på plass, både med tanke på inn- og utkjøring og sikkerhet.

D50_2539

Voksen/ungdom- og stillecamp

Vi har også en generell kategori for alle (voksencamp), vi har en stillecamp som er lokalisert litt lenger unna festivalområdet, og vi har en ungdomscamp for dere som kommer i større grupper og som er klare for en hyggelig og livlig festivaluke.

Country-14-fre-179s-kopi

HC-plassene

Vi har en rekke godt plasserte campingplasser med umiddelbar nærhet til festivalområdet. Dette er plasser forbeholdt de som har særlig behov for det. Det er viktig for oss at forholdene er tilrettelagt for alle slik at vi sammen kan få en god festivalopplevelse. Vi ber derfor alle som ønsker å bo på denne campen om å kontakte booking (tlf: 417 54 395 – info@festivaldrift.no), så sørger vi for at dere får de korrekte plassene

REGLER OG PRAKTISK INFO

 • Dere som allerede har bestilt billetter til festivalen i 2020 eller 2021 beholder disse samt plassene deres på campen til festivalen 2022. 
 • Billettprisen til festivalen 2022 er den samme som i 2021.

1. Avbestilling innen 60 dager før festivalen starter: full refusjon
2. Avbestilling innen 30 dager før festivalen starter: gebyr kr 150,- per person
3. Avbestilling innen 15 dager før festivalen starter: gebyr kr 300,- per person
4. Avbestilling mindre enn 15 dager før festivalen starter: ingen refusjon
5. Avbestilling på grunn av sykdom: full refusjon ved forelagt legeattest
6. Refusjon gjelder kun den person som har avbestilt eller har legeattest samt for ektefelle/samboer
7. Refusjonsbeløpet blir tilbakeført til det kontonummer innbetaling er registrert fra
8. Ønsker du å forlate festivalen før arrangementets slutt, refunderes ikke beløpet 

9. Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten. Refusjon gis kun ved avlysning av hele arrangementet.

Alle som skal ha med boenheter inn på festivalcampen må ha montert godkjent røykvarsler og gassalarm, og brannslukker! 

Følg vaktenes instrukser ved plassering av campingenhet. Branngater og seksjonering er svært viktig for å begrense evt. brann.

Meld branntilløp til festivalens vakter.

All bruk av åpen ild (grilling ++) er forbudt utenfor anviste grillplasser. 

Åpen ild er ikke tillatt. Grilling skal bare gjøres utendørs på anviste grillplasser. Forlat aldri grillkull og plasser engangsgriller slik at andre ikke kan tråkke på dem. 

Endring av plass: gebyr inntil kr 1000,-
Oppstilling av vogn og kjøretøy skal skjer etter oppstillingsplan og anvist plassering av utplasserer. 

Ved kansellering/endringer på grunn av Force Majuer (så som pandemi, brann, generalstreik, landesorg, naturkatastrofe og krig) utgår avbestillingsregler og billettene refunderes ikke.

For de som har bestilt camping med strøm gjelder følgende;

 • Må ha med egen strømkabel/skjøteledning på ca 50 m, isolert, jordet og godkjent for utendørs bruk.
 • Det er beregnet strømforbruk på ca 500 watt per campingenhet. Det betyr at f.eks. kaffetrakter, varmeovn og tv IKKE kan brukes samtidig. Om noen har behov for strøm ut over dette må eget aggregat medbringes.
 • Ved strømbrudd må alle sjekke egne kabler og ledninger og at de er tilkoblet før vakt tilkalles.

Dyr er ikke tillatt på festivalen!

ALLE har ansvar for å holde egen campingenhet ren og ryddig og fri for søppel.

Ved avreise skal plassen være rydda og fri for søppel. Det er IKKE tillatt ved avreise å forlate større ting som hvitevarer, sofaer, telt, vogner, osv. Dersom dette skjer vil fjerning skje for gjestens/bestillers regning. Gebyr for overtredelse er kr 15 000.

Dette gjøres ved renseanlegget som ligger i nærheten av campingområdet. Sjekk med campingvertskapet for tidspunkter, etc. Det er også mulig å tømme campingtoalett ved Peer G.hotell/veistasjon.

Dette blir innlevert i informasjonen ved innsjekkingen. Denne er åpen hver dag og søndag kl. 09.00-12.00. Etter avslutta festival blir alt hittegods avlevert hos Politiet.

Kontakt festivalens vaktsentral under festivalen.

Brudd på regler medfører advarsel. Alvorlige brudd fører til umiddelbar utvisning fra området for egen regning.

Personer som blir tatt inne på området uten gyldig adgangstegn, vil bli politianmeldt.

Kundedata blir ikke delt med / solgt til en tredje part, og oppbevares i følge norsk lov.

icon_boots