Camping

Camping

Det er en stor fornøyelse å ha camping på festival. Glade folk som er hos oss 24 timer i døgnet gjør at festivalopplevelsen blir noe helt unikt. Det er likevel en del ting som skal være på plass, og noen retningslinjer både vi som arrangør og du som gjest må følge. Så pakk bilen/campingvognen, vi sees!

7 ulike campingområder

 Hver avmerking er på ca 10 x 9 m, og ved bestilling får du utdelt en konkret plass.

 • Voksencamp
 • Ungdomscamp
 • Linedancecamp
 • Amcarcamp
 • Trailercamp
 • Stillecamp
 • Busscamp

2014-07-05 11.07.56

Amcarcamp:

Dette er campen for deg som har en interesse for amerikanske biler eller flotte veteranbiler. Her møter du andre likesinnede bilinteresserte festivalcampere, og campen har det lille ekstra for å ivareta deg og ditt kjøretøy. Dette er en inngjerdet festivalcamp med 24 timers vakthold. Vi har et god samarbeid med Vinstra MC som har ansvaret for vaktholdet på denne delen av festivalcampen og sikrer at du får et hyggelig opphold.

Linedancecamp:  

På Lindancecampen er det alltid liv og moro. Her møter du blant annet festivalgjester som er pådrivere og engasjerer seg i dans – spesielt linedance. Bli en del av et inkluderende miljø med likesinnede personer som liker å ta seg en svingom. Her er det store muligheter for å lære seg noen skikkelig linedance moves.  I tillegg er linedancekurs en offisiell del festivalprogrammet og gjennomføres på festivalområdet. Følg med i festivalprogrammet for endelige tider.   

Trailercamp:

Sammen med Mercedes-Benz ønsker vi å invitere alle lastebilsjåfører med lastebil/truck, uansett merke, til Trailercampen. Også i år kommer du til å finne mange morsomme aktiviteter og konkurranser for alle på festivalen. Dette er en hyllest til alle som eier, jobber eller har interesse for lastebil. Mercedes-Benz vil legge alt til rette for at du og dine kollegaer skal hygge dere i et inkluderende miljø gjennom hele festivaluken. 

Busscamp:

Vi har holdt av et eget område på campen med spesialtilpassede plasser for busser. Denne campen er satt opp for å gjøre det enklere for dere med buss å komme dere på plass, både med tanke på inn- og utkjøring og sikkerhet. 

Voksen/ungdom- og stillecamp:

Vi har også en generell kategori for alle (voksencamp), vi har en stillecamp som er lokalisert litt lenger unna festivalområdet, og vi har en ungdomscamp for dere som kommer i større grupper og som er klare for en hyggelig og livlig festivaluke.

HC-plassene:

Vi har en rekke godt plasserte campingplasser med umiddelbar nærhet til festivalområdet. Dette er plasser forbeholdt de som har særlig behov for det. Det er viktig for oss at forholdene er tilrettelagt for alle slik at vi sammen kan få en god festivalopplevelse. Vi ber derfor alle som ønsker å bo på denne campen om å kontakte booking (tlf: 417 54 395 – info@festivaldrift.no), så sørger vi for at dere får de korrekte plassene.

Regler for strømtilkobling

For de som har bestilt camping med strøm gjelder følgende;

 • Må ha med egen strømkabel/skjøteledning på ca 50 m, isolert, jordet og godkjent for utendørs bruk
 • Det er beregnet strømforbruk på ca 500 watt pr. campingenhet. Dvs at f.eks. kaffetrakter, varmeovn og tv IKKE kan brukes samtidig. Om noen har behov for strøm ut over dette må eget aggregat medbringes.
 • Ved strønbrudd må alle sjekke egne kabler og ledninger og at de er tilkoblet før vakt tilkalles.

Etterlatenskap/søppel

ALLE har ansvar for å holde egen campingenhet ren og ryddig og fri for søppel.

Ved avreise skal plassen være rydda og fri for søppel.

Det er IKKE tillatt ved avreise å forlate større ting som hvitevarer, sofaer, telt, vogner, osv. Dersom dette skjer vil fjerning av dette skje for gjestens/bestillers regning.

Tømming av campingtoalett

Dette gjøres ved renseanlegget som ligger i nærheten av campingområdet. Sjekk med campingvertskapet for tidspunkter, etc.

Musikk på campingen

 • Husk at du skal spille musikk for deg selv, ikke alle andre
 • Stillhet på stillecamp/amcarcamp mellom 04:00 – 09:00
 • Stillhet på voksen- og ungdomscamp mellom 05:00 – 09:00
 • Ingen bruk av lydhorn fra lastebiler/busser er tillatt

Brann

Følg vaktenes instrukser ved plassering av campingenhet. Branngater og seksjonering er svært viktig for å begrense evt. Brann.

Meld branntilløp til festivalens vakter.

Åpen ild er ikke tillatt. Grilling skal bare gjøres utendørs. Forlat aldri grillkull og plasser engangsgriller slik at andre ikke kan tråkke på dem. Det er utplassert tønner på campingområdet for forsvarlig lagring av brukte engangsgriller.

 

Våre samarbeidspartnere