Hvem blir årets lokalhelt?

Hvem blir årets lokalhelt?

08 July 2021, 12:00

De siste årene har festivalen i samarbeid med SpareBank1 Gudbrandsdal kåret “Årets Lokalhelt”. I lys av dagens situasjon med Covid-19 trenger vi lokalhelter mer enn noensinne, og siden festivalen er utsatt til 2022 vil Sparebank1 Gudbrandsdal doble gaven til vår neste lokalhelt. Vinneren vil da motta en sjekk på NOK 10 000,-

Vi oppfordret dere til å nominere sist sommer, og gjør det igjen! Hvem synes du fortjener tittelen “Årets lokalhelt”? Nominer din kandidat – person eller organisasjon – og bli med i trekningen om to ukespass til årets festival samt en stilig ryggsekk fra Sparebank1 Gudbrandsdal. 

Lokalhelten er en årlig pris som deles ut for ekstraordinær innsats i forbindelse med Country Music Festival Vinstra. Vi viderebringer fjorårets kriterier til å gjelde innsats for ikke bare festivalen, men for hele Nord-Fron kommune. Vinneren offentliggjøres på amfiscenen under festivalen neste sommer. 

Juryen består av representanter fra SpareBank1 Gudbrandsdal og Country Music Festival Vinstra. Kandidatene som blir vurdert nomineres av dere, våre gjester! 

Du kan nominere!

Vi er på utkikk etter gode kandidater til årets vurdering. Kriteriene for å bli Årets Lokalhelt er: 

  • Gjort en betydelig innsats for lokalsamfunnet 
  • Særskilt innsats for videreutvikling av kulturtilbudet i Nord-Fron kommune 
  • Særskilt engasjement for dugnadsarbeid og/eller sosialt innhold på kulturarrangementer 
  • Bidratt til synliggjøring og formidling av Country Music Festival Vinstra, både i og utenfor regionen

DU kan nå nominere din kandidat. Send nominasjon med begrunnelse til info@festivaldrift.no. Merk mailen “Lokalhelten”. Husk å skriv ned fullt navn på din kandidat. Frist for nominasjon er 1.desember, og alle som sender inn en nominasjon blir med i trekningen om en flott premie bestående av to ukespass (4 dagers pass) til festivalen i 2022 og en ryggsekk fra Sparebank1 Gudbrandsdal. 

Tidligere vinnere

2019

Gudrun Frithjofsen og Rolf Frithjofsen – ikke bare én, men to lokalhelter! Gudrun og Rolf har gjort en uvurderlig innsats for festivalen i mange år, først som dugnadsarbeidere med Sør-Fron idrettslag, og de siste årene med Røde Kors.

66100510_2544975365514690_5010594261528215552_n

2018

Ståle Nyhus – leder i Sør-Fron Ski- og idrettsgruppe. Ståle har vært en primus motor for idrettslaget og arbeidet som har blitt gjort i forbindelse med festivalcampen siden 2009. 

åretslokalhelt.staalenyhus.liten

2017

Jan Petter Egge – vaktleder for Sør-Fron Røde Kors. Jan Petter har samarbeidet med festivalen og gjort en strålende innsats siden 90-tallet. 

COU_6875

2016

Willy Heimstad – konferansier. Er du en av festivalens gjengangere har du garantert sett Willy i aksjon. Willy har vært konferansier i 24 år!

dsc_4480

2015

Johnny Ødegård – ansvarlig for Amcar-campen. Johnny har gjort en formidabel innsats som ansvarlig for Amcar-campen. Han har også jobbet med merking av hele campingområdet i mer enn 10 år!

OK-7HlQ9y7AcvYvIkUjCHosxunCBk6ZAiwTGZEsdFtk

Våre samarbeidspartnere