STAUT

STAUT

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.
 
Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

 

Gjennom 2018 har sekstetten som alltid de siste årene turnert flittig for fulle hus Norge rundt, men de har også rukket å slippe tre singler. Den seneste singelen ut, «Leika Like Ved», viser at Staut er like aktuelle som før, og ligger i høy rotasjon på NRK P1.

I starten av 2019 slapp bandet “Makalaus” – et album som følger opp “Ja” fra 2017, og hvor Aftenposten og Dagbladet var sjeldent samstemte da de kastet terningene til femmere og de begge kalte albumet for «Feiende flott folkrock». Les den flotte anmeldelsen i Dagbladet her

Gutta har ikke ligget på latsiden det siste året – de er nå aktuelle med ny singel og i overkant klare for å spille livekonserter igjen for blant annet den herlige countrygjengen på Vinstra! 

 

Sjekk ut den nye singelen “Syng me heimatt” på Spotify.

Bandet:

Gaute Lein
Asle Tronrud
Ørnulf Juvkam Dyve
Dag Arve Sandnes
Frode Flatland
Torgeir Bolstad

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere