Spelloppmaker

Spelloppmaker Vinstra

Ut fra dypet av Finnskogen trer bandet Spelloppmaker ut, med Solørdialekten som sitt kjennetegn. Spelloppmaker er et countryrock-band som i 2019 virkelig har tatt steget opp blant de store gutta med mengder av konserter og utgivelser.

Spelloppmaker har sitt opphav fra Solør i Hedmark, som igjen er kjent for sin entusiasme over hjemmebrent og bygdeslabberas. Solør blir kalt «Norges svar på Tennessee», noe som gjør at du vet at det blir bygdefest og god stemning når Spelloppmaker inntar scenen. Gjengen har en musikalsk kvalitet og instrumentalister som er sjelden vare å se i Norge.

At Spelloppmaker frir til et stort publikum er det liten tvil om. Gutta har på sin korte levetid fått bikket 70,000 månedlige lyttere og nærmere 6 millioner avspillinger på Spotify. Med listeplasseringer hos NRK p1, samt mengder av dekning i lokalradioer over hele landet har Spelloppmaker gjort seg godt bemerket i de fleste norske kriker og kroker.

Bandet startet sommeren 2019 med utgivelse av låten «Gjemsel med Kula» via Hells Bells Records, og har siden det vært opptatt med konserter rundt i hele Norge for å spre glede og rabalder hos det norske bygdefolket.

Oppdag mer om artisten her