Tusen takk for i år!

lørdag mindlertidig

Countryfestivalen Vinstra er over for denne gang, og for en uke det har vært!

Det kokte i Kåja i går! Hver eneste dag av årets festival har vært en sann glede, og det virker som dere, våre gjester, har kost dere like mye som oss. Etter tre dager med forrykende konserter fra både cafe- og amfiscenen, toppet det hele seg med den store finale i går. Staysman tok turen til Vinstra for aller første gang, og startet showet på amfiscenen. En drøm gått i oppfyllelse erklærte han fra scenen, og Vinstrapublikumet viste hvorfor dere er best i verden. Pyro, konfetti, lift og allsang – festen var i gang. Vassendgutane entret så scenen til stor jubel og gjorde det de kan best – leverte slager på slager til et meget godt fornøyd publikum. Det er ikke uten grunn at dette bandet er og blir en evig Vinstrafavoritt. Siste kronen på verket var selvfølgelig Rotlaus – og kvelden var komplett. Lykkelige mennesker, fantastisk musikk fra scenen, masse folk, mye dans og mange nye minner skapt.

Vi hadde gledet oss til å se dere igjen etter 2 år med ufrivillig festivalpause, men dette tok kaka. Tusen takk kjære gjester – dere er de beste! Og tusen takk kjære artister, samarbeidspartnere og ansatte på festivalen. We love you!

Da gjenstår det bare å ønske alle en god tur hjem, og håpe at vi ser samtlige av dere igjen neste år når det braker løs i Kåja onsdag 5. juli 2023. SAVE THE DATE!