Grillplasser på campen

grillplasser 22

Det er lagt opp 7 forskjellige grillplasser på festivalcampen. Disse er godt spredd, slik at man kan fordele seg utifra hvor på campen man bor.

Festivalen har i samarbeid med det lokale brannvesenet og kommunen gjort nødvendige tiltak for å minske muligheter for tilløp til brann. Dette innebærer blant annet å styrke brannsikkerheten med egne plasser for grilling med åpen ild, hvor det er slukkeutstyr tilgjengelig dersom uhellet skulle skje.
Vi har forståelse for at våre gjester ønsker å grille på festivalen, og det skal dere få lov til – så lenge det gjøres på anviste plasser. Dette er hvorfor; våre gjesters sikkerhet er det aller viktigste for oss. Det er derfor viktig at alle campere følger reglementet slik at alle på campen bor trygt!

7 grillplasser på campen

Det er lagt opp 7 forskjellige grillplasser på festivalcampen. Disse er godt spredd, slik at man kan fordele seg utifra hvor på campen man bor. Her kan dere ta med engangsgriller, stormkjøkken eller lignende – og selvfølgelig grille hva dere vil. Maten kan nytes på stedet eller tas med tilbake til campingplassen deres. Se kart under for de ulike grillplassene. Disse kommer i tillegg til «grillen» som ligger ved inngangen til campingområdet.