Countryfestivalen Vinstra utsettes til 2022

Countryfestivalen Vinstra utsettes til 2022

10 May 2021, 10:28

Kjære festivalvenner !

Vi har gledet oss så mye til å se dere igjen i år, men det ser dessverre ut til at vi må vente litt til. Selv om vi var forberedt på dette, så er det med tungt hjerte vi må utsette festivalen nok en gang. MEN det er lysere tider i vente, vi skal sees i 2022, og det skal bli TIDENES FESTIVAL. Og det som er ekstra hyggelig er at vi kan bekrefte at årets program (nesten) i sin helhet vil flyttes til 2022, og at det i tillegg kan dukke opp et par nye spennende navn på plakaten. Stay tuned ;)

Kjøpte billetter til Countryfestivalen Vinstra 2020 og 2021 vil være gyldig som billett i 2022!

Først og fremst – Covid-19 har satt kjepper i hjulene for hele festivalbransjen, og vi trenger all den støtten og hjelpen vi kan få slik at vi kan fortsette å skape gode festivalopplevelser. Det aller flotteste du derfor kan gjøre er også fryktelig enkelt, bare behold årets billett og møt opp med cowboyhatten og vennegjengen neste sommer – så har du bidratt på aller beste måte!

  • Dere som allerede har bestilt billetter beholder disse samt plassene deres på campen til festivalen 2022. 80% av campingplassene er allerede solgt, så vi anbefaler dere som allerede har sikret dere plass å beholde disse.
  • Billettprisen til festivalen 2022 vil være den samme som i 2021.
  • Billettsalget for festivalen 2022 starter umiddelbart – for de som ikke allerede har sikret seg billett. Gå videre til booking. 
  • Ønsker du likevel å få refundert billetten din så ordner vi det. Da må du sende oss en epost til info@festivaldrift.no med navn og bookingreferanse innen 15. august 2021. Vi ber om forståelse for at det i disse tider kan ta litt lengre tid å få svar på din henvendelse, men du vil få svar!

Vi hadde gledet oss enormt til å se dere denne sommeren, festival-abstinensene har nådd nye høyder. Men vi får holde ut litt til, høre på musikk, ta oss en dans, skape gode sommerminner med de nærmeste og telle ned dagene til vi kan møtes igjen. Vi håper at alle ønsker å holde på billetten og plassen sin og være med på Countryfestivalen Vinstra 2022 – vi lover at det blir gøy!

Ta vare på dere selv <3

Våre samarbeidspartnere