Martin Riverfield & The Wheels of Fortune (SE)

Martin RIverfield Vinstra

Martin Riverfield & The Wheels of Fortune har på kort tid posisjonert seg som et av Sveriges mest fremtredende countryband.

I 2018 ble bandet stemt frem som svenske mestere i Country-SM og har siden den gang florert tv-skjermen både titt og ofte. I tillegg har singlene «Hope that you want me too» og «Dancing queen» frekventert radioen over lengre tid.

Sangeren Martin Engström var tidligere bassist i bandet John Lindberg Trio, som han etterhvert forlot for å få muligheten til å søke nye utfordringer sammen med countrybandet The Wheels of Fortune.

– Det at folk begynner å oppdage oss er en drøm som går i oppfyllelse. Vi spiller musikken vår fra hjertet og folk merker det, vi ser de danser og koser seg. Det har til og med hvert tilfeller hvor noen har felt en tåre eller to. Albumet vårt inneholder låter som representerer oss, sier Martin Engström.

November 2019 slipper bandet julealbumet «Christmas» og gjør seg klare for å gjenta juleshowet på «Dalasens» i Falun – som var en braksuksess i fjor.

Oppdag mer om artisten her