Hellbillies

Hellbillies Vinstra ny

Siden 1990 har Hellbillies underholdt publikum i hver lille krok i hele Norge. Året 2020 skulle derfor bli et helt unikt år når bandet skulle reise ut på turné med 30-årsjubileum i baklomma. Det ble satt på vent, og vi gleder oss derfor enda mer til å feire tre tiår med fantastisk musikk i Kåja første uken i juli 2022.

Rockegruppen fra Ål i Hallingdal har gitt ut ti studioalbum, fire konsertalbum og ett samlealbum – hvorav de aller fleste av dem solgte til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007! Oktober 2016 slapp bandet deres siste utgivelse til nå – albumet ”Søvnlaus” – til strålende mottakelse.

Festivalvenner fra første stund

Country Music Festival ble arrangert på Vinstra for aller første gang i 1993 – og årets headliner var selveste Hellbillies! Som et forholdsvis nyoppstartet og ungt band hadde Hellbillies på denne tiden begynt å bygge seg en solid og stadig økende fanskare. Folk hadde begynt å få øynene opp for bandet fra Hallingdal, og da startskuddet for festivalen gikk veltet det inn med publikum. I et fullstappet Kåja spilte Hellbillies for tusenvis av førstegangsbesøkende festivalgjester. Dette var starten på et vakkert eventyr, og Hellbillies har siden den gang vært en gjenganger på Countryfestivalen Vinstra.

Sommeren 2022 skal vi ikke bare ha en forsinket feiring av 30-årsdagen til et av Norges aller største band gjennom tidene, vi benytter også anledningen til å feire at Hellbillies har vært en del av countryfesten på Vinstra siden aller første stund for 29 år siden!

VI GLEDER OSS!

Bandet

Aslag Haugen

Lars Håvard Haugen

Bjørn Gunnar Sando

Lars Christian Narum

Egil Stemkens

Fredag 8. juli
Kl. 22.00 – 23.30
Bandera Ranch

Oppdag mer om artisten her